Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 06.05.202422.05.2024

Haemme nyt keraamisia suodinlaattoja valmistavalle asiakasyrityksellemme TUOTANTO-OPERAATTOREITA Turkuun! Työsuhde on alkuun määräaikainen elokuun loppuun asti, mutta tavoitteena jatkaa sopimusta määräajankin jälkeen. Siksi toivomme, että pystyisit jatkamaan kesää pidemmälle.

Työ pitää sisällään keramiikkavalmistuksen eri työvaiheita ja työtehtävät määräytyvät aina valmistettavan tuotteen ja tarpeen mukaan. Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään esimerkiksi hiomossa, jälkikäsittelyssä, testauksessa ja 3D-mittauksessa. Työ sisältää niin käsin kuin koneella suoritettavia työtehtäviä. Työskentely tapahtuu touko-/kesäkuun ajan arkisin klo 7-15:30, mutta heinäkuusta alkaen työskentely on kahdessa vuorossa 7-15:30 ja 14:30-23:00. Kaikkiin työvaiheisiin perehdytetään hyvin, mutta eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tuotanto- ja prosessitöistä. Eniten arvostamme kuitenkin rautaista asennetta, tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta!

Tarjoamme sinulle asiakasyrityksemme kanssa:

• 13,67 €/h tuntipalkan + vuorolisät
• takuuvarmat työtunnit 40h/viikko
• toimivan työyhteisön ja -ympäristön
• ja ennen kaikkea loistavat työkaverit!

Työsuhde tapahtuu henkilöstövuokrauksen kautta ja Click Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja vähintään työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työterveyshuolto on lakisääteistä huomattavasti kattavampi heti työsuhteesi alusta alkaen.

Hakuaikaa on 22.5.2024 asti, mutta hakemuksia käsittelemme jo hakuajan puitteissa ja paikat täyteään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16 p. 050 411 0375.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua