Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 26.04.202420.05.2024

Viihtyisitkö itsenäisessä työssä, jossa saisit hyödyntää sähköalalta jo kerryttämääsi osaamista?
Haemme Robomatik Oy:lle voimakkaan kasvun myötä SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA robottisolujen muutos- ja huoltotöihin vakituiseen työsuhteeseen.

"We know nore than few things about robotics."
Robomatik Oy on pohjois-Pirkanmaalainen yritys joka on robottisi paras kaveri!
Yritys tarjoaa Hyundai- ja Motoman-robottien asiantuntevaa myynti- ja huoltopalveluita.
Toimialana on robotiikan asennukset ja siirrot sekä muutostyöt, huoltopalvelut, korjauspalvelut, ohjelmointipalvelut, koulutuspalvelut, jigien suunnittelu ja valmistus sekä konsultointipalvelut. Asiakkuuksia on laajalti ympäri Suomen!

Työtehtävänäsi on huoltaa asiakkaiden robottisoluja (Yaskawa Motoman, Hyundai). Asiakkuuksia on laajalti ympäri Suomen, joten työnkuvasi tarjoaa reissutyötä. Viikoittain työpisteesi sijaitsee myös kiinteästi Mänttä-Vilppulassa. Oma auto on välttämätön, tarvittaessa huoltoajossa käytössäsi voi olla myös firman auto.

Työ on kokonaisvaltaista sähköosaamista vaativa tehtävä, jossa vaaditaan sellaista osaamistasoa, että pystyt työskentelemään kohteissa yksin. Toimit asiakkaille asiantuntijan tehtävässä, menestymisen edellytyksenä on sähköasentajan koulutus, kokemuksen tuoma karisma sekä halu sitoutua. Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Asiakaslähtöinen asenne ja palveluhenkisyys tulisi olla osa persoonaasi. Myös logiikoiden tuntemus sekä MIG/MAG-, TIG- ja LASER- hitsaustuntemus katsotaan eduksi. Saat työhösi laajan perehdytyksen.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä työnkuvaasi. Työt alkavat kevään aikana, sopimuksen mukaan. Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30, 37,5h/ vko. Käytössä on sähköistysalan TES. Palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan.
Työt alkaa sopimuksen mukaan, sen oikean henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Älä aikaile, vaan täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta palkkatoiveesi kera. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Robomatikin toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
---------------------------------------------------
www.robomatik.fi

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua